Aanmelden bij Gezondheidszoeker.nl

Gezondheidszoeker is hét platform om jouw diensten te presenteren en jouw kennis te profileren op een professionele en betrouwbare wijze.

Aanmelden bij Gezondheidszoeker.

Welkom op het platform van gezondheidszoeker. Gezondheidszoeker.nl is hét platform voor jou, als professional, om jezelf te kunnen presenteren en profileren. Ons doel is om er voor te zorgen dat jij als professional beter zichtbaar wordt tegen een eerlijke prijs, Zo ontvang jij bij ons een professionele uitstraling op een vertrouwd en betrouwbaar platform. 

Momenteel is het een doolhof voor hulpzoekenden bij wie zij het beste kunnen worden geholpen. En wellicht geef jij honderden euro’s per jaar uit om goed gevonden te worden. Gezondheidszoeker heeft het platform zo opgezet, dat jij wordt gevonden op alle onderwerpen en klachten die jij behandelt. Je komt bij iedere zoekopdracht naar voor in een zoekstraal van 25 kilometer. 

Coaches, therapeuten, psychologen, diëtisten, personal trainers, haptonomen, yoga, mindfulnesstrainers, acupunctuur, mediators, loopbaanbegeleiders, masseurs en logopedisten zijn slechts een aantal van de beroepsgroepen die bij ons zijn aangesloten. Wij ontvangen jou daarom ook graag als ambassadeur van ons platform.

Momenteel hebben wij gemiddeld 10.000 bezoeken per maand op onze website. Zo worden er ook ruim 1.000 unieke en specifieke zoekopdrachten per maand gezocht. Uiteraard zijn wij hier trots op, maar wij blijven doorgaan om er voor te zorgen dat jij zo goed mogelijk wordt gevonden. 

De wijze waarop wij dat doen is om zelf veel over onderwerpen te schrijven die gericht is op de zoektermen van de hulpzoekenden. Daarbij kunnen wij door onze flexibele marketingstrategie ons richten op honderden zoektermen per jaar, waarbij jij voordeel behaalt door jezelf aan te melden op een plek met meerdere professionals.    

De diensten die wij aanbieden op Gezondheidszoeker:

Wij zijn er voor jou en jouw onderneming. Wij beloven jou meer zichtbaarheid en om aan deze belofte te kunnen voldoen hebben wij de volgende diensten voor jou opgesteld;

  • Een eigen, professioneel, profiel.
  • Directe link naar jouw bedrijfswebsite.
  • Een zoekmachine die de vraag koppelt aan alle onderwerpen die jij behandelt.
  • Wij schrijven een SEO naar jouw profiel.
  • Twee maal per jaar, een week volledig in de picture, via een FacebookAD.
  • Tien keer per jaar een evenement plaatsen (training of workshop) in onze eigen Eventkalender.
  • Eigen inzicht in bezoekers per dag, maand en jaar.
  • Jouw investering die terugvloeit in de ontwikkeling en zichtbaarheid van het platform.
  • Landelijke marketingstrategie, dus altijd zichtbaar in jouw buurt.
  • Jouw blogs zichtbaar op de homepage.

Pakket van Gezondheidszoeker.

Belangrijk om te weten is dat wij ervoor kiezen om in het jaar 2020 elke euro terug investeren in de ontwikkeling van het platform, het uitbreiden van de diensten en om ervoor te zorgen dat er meer bezoekers blijven komen naar de website van Gezondheidszoeker. Meer zichtbaarheid voor jou, dat is waar wij ons voor inzetten. En dat voor nog geen €100,- per jaar. Waarbij wij het van groot belang achten dat wij open en eerlijk met jou communiceren. Wij veronderstellen dat wij jou nooit klanten kunnen beloven, dus dat doen wij ook niet. Maar wat wij wel waarmaken is dat jij vele malen beter zichtbaar wordt, waardoor de kans groter wordt dat jouw onderneming goed gevuld zal zijn. 

Als wij jou hebben kunnen overtuigen van ons verhaal, onze brede diensten jou bevallen en jij voor jezelf een keuze hebt kunnen maken, kun je het pakket kiezen (klik op select plan). Vervolgens kun jij aanmelden en jouw profiel voltooien. Jouw profiel wordt vervolgens, voor jouw inhoudelijk en voor ons als professionele waarborging, gecontroleerd op inhoud en content. 

Mocht je nog vragen hebben over het pakket of ons van feedback willen voorzien in hetgeen wat wij aanbieden kun je ons altijd bereiken via het volgende mailadres: info@gezondheidszoeker.nl