Ik ben hulpzoekend

voor een betere gezondheid & welzijn

Ik ben Hulpzoekend

Jouw gezondheid is onze zorg! Ben jij hulpzoekend op het gebied van gezondheid, welzijn of persoonlijke ontwikkeling? Voel je dan welkom bij het platform van Gezondheidszoeker. Wij begrijpen hoe lastig het momenteel kan zijn om de juiste hulp te vinden voor jouw vraag, dat is de reden dat wij dit platform voor jou zijn gestart. 

Naast het feit dat het moedig is om toe te geven dat jij hulp nodig hebt, is het belangrijk dat jij de hulp mag ontvangen die jij verdient. Op een manier, zonder jouw netwerk of het hele internet door te struinen. Eenvoudig en binnen één minuut de opties zien die passen bij jouw vraag. Dat is de reden waarom wij dit platform hebben ontwikkeld. Wij willen er voor zorgen dat jij op een eenvoudige manier de juiste hulp vindt die bij jou past.

Wij hebben het platform zo ingericht dat jij op diverse manieren kan zoeken naar jouw hulpbron. Wil je weten hoe het precies werkt? Kijk dan hier. Ben jij nog zoekende naar wat voor hulp er bij jou vraag past? Dan adviseren wij te gaan zoeken in de zoekbalk ‘Waarmee kunnen wij jou helpen’

Mocht je een passende professional hebben gevonden via Gezondheidszoeker, dan kun je op hun profiel bekijken of er, na gesprekken met voorgaande cliënten, een review achterlaten voor de professional.  Verder hebben de meeste professionals ook een aantal blogs geschreven over de onderwerpen welke zij behandelen, deze kun je lezen in hun eigen profiel. 

Wij proberen er op de wijze voor te zorgen dat jij al een goed en overzichtelijk beeld krijgt van jouw potentiële hulpbron. Alle professionals zijn daarbij gescreend op professionaliteit en betrouwbaarheid.

Wat is het Resultaat?

Wat jij er in stopt haal je er ook weer uit. Wij vertrouwen er op dat als jij de uitdaging met jezelf aan wilt gaan, jij de eerste belangrijkste stap hebt gezet. Er zijn genoeg excuses voor jezelf, om hetgeen wat jou dwars zit, niet aan te gaan. 

Gelukkig ben jij nu op dit moment op zoek naar wat passend kan zijn voor jou. Om jou een indruk te geven wat het resultaat kan zijn van een uitdaging met jezelf aan te gaan, hebben wij hieronder de 10 belangrijkste uitkomsten opgeschreven van mensen die jou voor zijn gegaan:

 

  • “Ik voel mij krachtiger”
  • “Door therapie ben emotioneel veel sterker geworden”
  • “Ik heb meer zelfvertrouwen”
  • “Mijn relatie is verbetert, zowel met mijzelf als met mijn partner”
  • “Door meer te bewegen heb mijn energie weer terug”
  • “Ik zit weer lekker in mijn vel”
  • “Ik wist niet dat mindfulness mij zoveel rust zou kunnen geven”
  • “Doordat ik gezond eet, voel ik mij vele malen vitaler”
  • “Ik maak mijzelf niet meer zo druk als voorheen”
  • “Coaching heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en denkpatronen”

Wij wensen jou dezelfde uitkomsten toe van bovenstaande uitspraken. Door weer jouw leven in eigen hand te nemen en de uitdaging aan te gaan met jezelf ben je alweer een stap dichterbij een leven dat er een stuk zonniger uit kan zien. Daarbij willen wij jou hier graag bij helpen door het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk voor jou te maken. Want je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen.