Hoe het werkt

Gezondheidszoeker is zo ingedeeld dat jij binnen één minuut jouw hulpbron kan vinden

Hoe werkt de Gezondheidszoeker?

Gezondheidszoeker brengt jouw vraag en het aanbod van professionals dat wij aanbieden binnen één minuut bij elkaar. Het platform is er op ingericht om via diverse filters op zoek te gaan naar jouw ideale match. Om de juiste professional te vinden, werkt het als volgt:

Mocht jij meer dan één vraagstuk hebben of op meerdere vlakken ondersteuning nodig hebben kun je in de zoekfilter op verschillende klachten tegelijk zoeken. Hierdoor vind jij altijd een professional die bij je past.

Het kan voorkomen dat jouw professional er in eerste instantie niet tussen zit. Vergroot dan de zoekstraal en kom in contact met professionals die in een bredere straal werkzaam zijn. 

Wij wensen jou in ieder geval een goede zoektocht toe!  

Benieuwd wat Gezondheidszoeker voor jouw praktijk kan betekenen?

Werk jij samen met een aantal collega’s onder hetzelfde dak? Bekijk dan eens de voordelen die Gezondheidszoeker aanbiedt als je met 4 of meer, mede gezondheidsprofessionals, samenwerkt. Kies er bijvoorbeeld voor om de overkoepelende onderneming als één profiel aan te maken. Wil je liever nog meer zichtbaarheid? Dan adviseren wij altijd om allen een individueel profiel aan te maken. Wil je weten wat de voordelen hiervan zijn? Neem dan contact op via: info@gezondheidszoeker.nl.